Opperrabbijn Jacobs: Laag kennisniveau rondom de Holocaust

De kennis in Nederland over de Holocaust is schrikbarend klein. Dat blijkt uit een onlangs verschenen Amerikaans onderzoek. Jongeren krijgen bijvoorbeeld desinformatie voorgeschoteld via sociale media. Hoe moet het onderwijs rondom de Jodenvervolging verbeterd worden? En morgen is het Holocaust Memorial Day. Hoe belangrijk is deze dag juist in deze tijd?

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies