Open dag Driestar Hogeschool Gouda

Open dag Driestar Hogeschool Gouda

Voorlichtingen over alle opleidingen van Driestar hogeschool, inkijkjes in de vakken die gegeven worden, een speciale workshop voor mannen, zang, oefenen voor de taaltoets en niet te vergeten een gratis lunch. Zomaar een kleine impressie van de plannen voor de open dag. Wil je leraar worden of overweeg je een opleiding pedagogiek? En lijkt studeren in Gouda je wel wat? Welkom op onze open dag!

Datum: 11 februari 2023
Tijd: 10:00 – 14:00
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Inschrijven: Voor 10 februari 2023

Wat is er te doen op de open dag?
Je ontmoet studenten die je alles kunnen vertellen over hun studie-ervaring bij Driestar hogeschool, de stages en wat je verder nog wilt weten om een goede keuze te kunnen maken. Er zijn voorlichtingen van de opleiding van jouw keuze en je volgt een college.

Je proeft en ervaart de sfeer in het gebouw aan de Burgemeester Jamessingel en krijgt zo een indruk van hoe een studietijd bij ons er voor jou uit zou kunnen zien. En heb je veel vragen? Ook de studieleiders en docenten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden.

Hier vind je veel meer informatie over de Open Dag

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies