Charlotte maakt lied als eerbetoon aan haar ouders

GOUDA – Vrijdag 3 februari komt de nieuwste single uit van Charlotte Jordaan. Een Engelstalig lied over de liefde, en de rijkdom van de schepping. Charlotte Jordaan: “I love you so [Riches] ontstond vijf jaar geleden toen ik met mijn ouders en broertje in Zuid-Afrika was en we het 25-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders vierden.”

Piano, vioolspel en drum omlijsten het poëtische en muzikale schilderij dat Charlotte schetst met haar nieuwe lied en waarin zij de luisteraar meeneemt. Alsof je er zelf bij bent. “We reden langs prachtige landschappen met hoge bergen en weidse zeeën en bewonderden giraffen, olifanten, krokodillen en leeuwen,” vertelt de nu 27-jarige aanbiddingsleidster enthousiast. “Daar kwamen flarden tekst omhoog voor een nieuwe song: Show me mountains and it’s beautiful peeks. Show me where earth and heaven meet.”

Beluister hier het nummer: I love you

Charlotte: “De grootsheid van de schepping en hoe we daar met elkaar op reis waren, vond ik geweldig. Maar we waren daar niet geweest zonder de aanleiding van de reis; dat mijn ouders na 25 jaar getrouwd te zijn nog steeds stralend naast elkaar liepen, hand in hand, genietend van hun leven samen en met hun kinderen.”

Riches always fade away but I know you are here to stay
On my side, you’re by my side, you’re truly mine
Love of my life

Eerbetoon aan de liefde
“Nu, vijf jaar verder, is het eindelijk zover dat dit lied de wereld in gaat als eerbetoon aan hun liefde en aan dé liefde,” aldus de zangeres. “Vanaf 3 februari is I love you so [Riches] overal te beluisteren. De videoclip – met daarin mijn ouders – volgt op 10 februari.”

Over Charlotte Jordaan
Hoe meer je Charlotte leert kennen, hoe duidelijker het je zal worden dat zij vol passie is van het geloof in God en muziek. Als kind ontwikkelde Charlotte haar zangtalent al vroeg. Zo zong ze vanaf 4-jarige leeftijd in een kinderkoor en zong ze later als 15-jarige in de band van haar toenmalige kerk. Daar ontdekte ze dat haar echte passie ligt bij aanbiddingsmuziek.

Haar muzikale carrière kreeg in mei 2022 verder vorm met het uitbrengen van haar debuut album Dichterbij, waarop zes Nederlandstalige aanbiddingsnummers te beluisteren zijn. Eerder in 2020 bracht zij het lied Toen alles anders was uit op audio en video, speciaal geschreven voor het thema 75 jaar vrijheid tijdens 4 en 5 mei. Verder is zij actief als zangeres bij Youth-Opwekking en reist ze door het land met het Presence Choir.

Datum: 3 februari 2023
Auteur: Jesse Molenhuis – Wilbert de Goei
Foto: Charlotte Jordaan
Website: www.charlottejordaan.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies