Hoe de SGP al jaren pleit voor een sterk leger

SGP-weekjournaal – Wat voor hilarische stemverklaring deed Kees van der Staaij en welk voorstel deed Chris Stoffer? Komt er een acceptatieplicht voor contant geld en moet het verspreiden van persoonsgegevens strafbaar worden? Je ziet het in het SGP-weekjournaal!

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen. God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

Datum: 3 februari 2023
Auteur: SGP – Weekjournaal
Foto: Videostill – SGP

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies