World Vision in actie voor kinderen en gezinnen die al op de vlucht waren

“Iedereen is in paniek. Het is chaos. Mijn hart breekt als ik zie hoeveel mensen nu geen huis meer hebben. Ze zijn blootgesteld aan de kou, regen en honger.” – Medewerker World Vision Syrië. Geef voor kinderen en gezinnen die getroffen zijn door de aardbeving in Turkije en Syrië.

De gevolgen van de verwoestende aardbeving in Syrië en Turkije zijn verschrikkelijk. Op dit moment wordt met man en macht gezocht naar slachtoffers onder het puin. We maken ons, misschien net als jij, grote zorgen. Vooral om de kinderen en gezinnen die al op de vlucht waren en nu opnieuw dakloos zijn geworden, in de koudste maand van het jaar.

World Vision is ter plaatse. We doen wat we kunnen om noodhulp te geven. Met jouw hulp willen we alles op alles zetten voor de kinderen die al zo veel hebben meegemaakt. Daarom doe ik een dringende oproep aan jou. Geef alsjeblieft, voor medische zorg, voedsel, drinkwater en onderdak.

Als je mee wilt helpen bezoek dan deze pagina: WorldVision.nl

Over World Vision
Het is onze missie om de meest kwetsbare kinderen op deze wereld – van alle achtergronden en op de gevaarlijkste plekken – in staat te stellen uit armoede op te staan en de vreugde van een veranderd leven te ervaren. Wij nodigen iedereen uit om hier onderdeel van te zijn en ook zelf deze blijdschap te beleven. Dit doen we met hart en ziel omdat we geïnspireerd zijn door Jezus.

Al meer dan 70 jaar zetten we ons samen met gemeenschappen, donoren partners en overheden in voor een kansrijke toekomst voor alle kwetsbare kinderen. Zelfs op de gevaarlijkste plekken ter wereld.
We werken zij aan zij met de armen en onderdrukten, als uiting van Gods onvoorwaardelijke liefde voor alle mensen. World Vision is er voor álle mensen, wat hun achtergrond ook is.
We stellen gemeenschappen in staat om hun eigen doelen te bereiken. We rusten hen toe om blijvend vooruitgang te boeken, ook nadat wij vertrokken zijn.

We zijn wereldwijd aanwezig
Bij nood en calamiteiten zijn we dichtbij voor acute hulp. En we blijven daarna aanwezig voor werderopbouw en om te werken aan herstel voor getroffen kinderen, gezinnen en gemeenschappen.

We zetten ons in zodat geweld tegen kinderen stopt. Onze aanpak biedt directe bescherming op korte termijn en zelfredzaamheid op lange termijn. Wij geven kinderen, gemeenschappen en lokale partners gereedschappen in handen om de diepste oorzaken van geweld aan te pakken.

Datum: 6 februari 2023
Auteur: World Vision – Johan Mooij
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: www.worldvision.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies