Marjanne van Vliet van ZOA vanuit Syrie over de aardbevingen

VIDEO – In Turkije en Syrië zijn duizenden doden en gewonden gevallen door een krachtige aardbeving. Onder de puinhopen zitten nog mensen vast en reddingswerkers doen hun best om ze te redden. Family7 in gesprek met Marjanne van Vliet van ZOA vanuit Syrie over de aardbevingen.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 7 februari 2023
Auteur: Family7 – Uitgelicht
Foto: Videostill – Family7
Website: www.family7.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies