Myriam de Klinker: Mensen die in Egypte christen worden lopen groot gevaar

Mensen die in Egypte Christen worden lopen groot gevaar. Ze worden door hun naaste familie en vrienden mishandelt, onder druk gezet en in sommige gevallen ook daadwerkelijk gedood. Maar als ze eenmaal hebben gezien wie de Heere Jezus is laten ze zich door niets tegen houden en blijven ze standvastig in hun geloof in de Heere Jezus vasthouden.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies