Overlevingskans met het uur kleiner

RD-actueel – De aardbeving van afgelopen maandag in Turkije en Syrië is al dagen groot in het nieuws. Deze gebeurtenis heeft veel impact op de Turks Christelijke gemeenschap hier in Nederland. In deze aflevering van RDactueel gaat verslaggever Robert Jansema langs bij Hatice Korstanje, een christelijke vrouw met familie in Turkije. Verder spreekt hij met collega Richard Donk over de huidige situatie in Turkije.

Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: https://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: https://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: https://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies