Edwin Visser ziet dat Syriërs angstig zijn en weinig hoop hebben voor de toekomst

Family7 Uitgelicht – In Syrië zijn de problemen enorm. Het land was nog niet hersteld van de burgeroorlog en de economische crisis en ziet zich nu geconfronteerd met duizenden doden, gewonden en mensen die hun huis kwijt zijn. Edwin Visser van hulporganisatie ZOA in gesprek hierover met Uitgelicht van Family7.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies