Toename mensenhandel in Europa

In Europa nemen de mensenhandel en moderne slavernij toe. Door de massamigratie zijn meer mensen kwetsbaarder voor deze criminele activiteiten. Vrouwen en meisjes komen vaak terecht in prostitutie waar ze vaak moeilijk uitkomen. Hebben ze perspectief voor een betere toekomst? Family7 in gesprek met Deborah van de hulporganisatie IJM.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies