D66 kijkt in de spiegel: spijt van afschaffen basisbeurs

In 2015 schaften VVD, PvdA, D66 en GroenLinks de basisbeurs af. Inmiddels is de politiek tot inkeer gekomen en wordt de basisbeurs opnieuw ingevoerd. SGP-Kamerlid Roelof Bisschop vraagt D66 om te spiegelen op deze gang van zaken.

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen.
God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies