Nieuwe liederen van ELINE te horen tijdens het releaseconcert in Amersfoort

Zangeres ELINE komt na het succesvolle album ‘Terug naar Eden’ met acht nieuwe nummers. Op 22 april laat ze die voor het eerst horen tijdens een releaseconcert in Amersfoort. De kaartverkoop is vandaag gestart. De liederen worden op een later moment uitgebracht op een nieuw album dat ‘Levenswoorden’ gaat heten.

Het nieuwe album zal bestaan uit eerlijke liederen met een boodschap. Bijvoorbeeld het nummer ‘Je mag ook verliezen’. De boodschap daarvan is dat we vaak sterk en krachtig willen zijn, maar dat we soms ook mogen erkennen dat een doorbraak er niet is gekomen en dat het soms oké is om te ‘verliezen’. Volgens de liedschrijfster is het dan soms een kwestie van leren leven met de leegte en kun je Jezus juist in die leegte uitnodigen.

Eline zal tijdens het concert voor het eerst optreden als ELINE en niet meer als Eline Bakker. De afgelopen tijd heeft ze aan den lijve ondervonden dat er soms een kloof is tussen dat wat God belooft en de dagelijkse realiteit. ‘’Het is niet Gods wil dat mensen ziek blijven, dat kinderen doodgaan of dat huwelijken mislukken. Maar toch zien we het gebeuren. Waar is God op zo’n moment?” In het theater in Amersfoort wil Eline over deze thema’s zingen, vertellen en nadenken.

Met liederen als ‘Mooier dan ik dacht’, ‘In de verte huilt een kind’ en ‘Dan nog’ geeft Eline een kwetsbaar inkijkje in haar geloofsreis van de afgelopen jaren. Ze neemt haar hele band mee en het belooft een indrukwekkend en inspirerend concert te worden.

Eline werd vooral bekend door het nummer ‘Jezus Overwinnaar’ dat in verschillende versies miljoenen keren werd gestreamd. Ook haar album ‘Terug naar Eden’ werd erg goed ontvangen. De nieuwe plaat ‘Levenswoorden’ wordt gevuld met een mix van eerlijke geloofsnummers en hoopvolle aanbiddingsliederen. Ze hoopt dat de nieuwe nummers mensen helpt die door pijnlijke situaties gaan of zijn gegaan en dat het album hen de woorden geeft die op zulke momenten soms zo moeilijk te vinden zijn.

Het releaseconcert in Amersfoort start om 15:30 uur. De kaarten zijn 30,- euro en te koop via www.eventsforchrist.nl. Tijdens het concert op 22 april zal er ook een videoregistratie zijn.

Datum: 17 februari 2023
Auteur: Events4Christ – Jochebed Neuteboom
Foto: ELINE
Website: www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies