Staatssecretaris onder vuur vanwege Europees paspoort

SGP-Weekjournaal – Ook deze week praten we u weer graag bij in het SGP-Weekjournaal! We gaan het onder andere hebben over een Kameruitspraak die staatssecretaris Van Huffelen naast zich neer legde, de basisbeurs voor studenten en we maken een uitstapje naar de Eerste Kamer en het Europees Parlement. We wensen u veel kijkplezier!

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen.
God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies