Mirjam van der Vegt maakt luistergids: Wandel in rust

Hoe vind je rust in deze onrustige tijd? Of in tijden van verdriet en rouw? En wat is rust zonder rechtvaardigheid? Stap in het volkswagenbusje van schrijfster en spreekster Mirjam van der Vegt en ga samen op ontdekkingstocht. In samenwerking met Jesus.net ontwikkelde Mirjam van der Vegt de luistergids ‘Weg met de stress – wandel in rust’.

Luistergids
Een audioguide is uniek concept waarbij luisteraars 21 dagen lang elke dag een mail in hun inbox krijgen met daarin een audio file (max 12 min.) van Mirjam van der Vegt. Een persoonlijke reis waar ze luisteraars mee naar buiten neemt. Ze stapt in haar Volkswagenbusje en brengt je op plekken waar zij zelf iets geleerd heeft over rust. In het bos, het akkerland maar ook in de stad. Drie weken lang leer je meer over de rust die God wil geven door middel van lessen uit de natuur, de wereld om ons heen en de Bijbel.

“In deze maatschappij vol onrust, keuzemogelijkheden en verwachtingen, verlang ik naar vreugde en rust. Leven in plaats van streven! Ik begon met deze zoektocht toen ik zelf burn-out raakte en lange tijd niets meer kon. Wie was ik als ik niets meer kon doen of toevoegen naar mijn gevoel?,” vertelt Mirjam. “De natuur heeft mij veel geleerd en vooral bomen fascineren mij mateloos. De audio guide is voor mij ook weer iets heel nieuws en ik vond het bijzonder om mensen op zo’n persoonlijke manier mee te nemen.”

De audioguide ‘Weg met de stress – wandel in rust’ is vanaf 22 februari voor een donatie naar draagkracht beschikbaar via ikzoekrust.net en is ontwikkeld in samenwerking met Jesus.net.

Mirjam van der Vegt is auteur van verschillende boeken rondom het thema rust waaronder het boek De kracht van rust (winnaar Beste spirituele boek van 2021) en is een veelgevraagd spreekster. Meer informatie over Mirjam, klik hier. Mirjam is beschikbaar voor interviews rondom deze audioguide.

Jesus.net is een internationaal netwerk van organisaties die online mensen meer willen laten ontdekken over God en Jezus.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies