Nieuwe Potgrond-actie HVC: Bijbels voor vervolgde christenen

Miljoenen vervolgde christenen hebben geen eigen Bijbel. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. Ondanks de vervolging die er is, vragen zij voortdurend om Bijbels. Dat de potgrondactie keihard nodig is, bewijst het verhaal van evangelist Matthew uit India. Het is onze droom om in 2023 dankzij de potgrondactie 7.500 Bijbels uit te delen. Helpt u mee?

Het hebben van een eigen Bijbel lijkt soms heel gewoon, maar dat is het niet. Miljoenen vervolgde christenen hebben er geen. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. Dankzij de potgrondactie Plant een Bijbel kon HVC voorgaande jaren tienduizenden mensen een eigen Bijbel geven.

Daar waar nodig smokkelen we de Bijbels naar hen toe. We brengen ze naar afgelegen gebieden en delen ze uit in gevangenissen. Steeds weer overheerst dankbaarheid wanneer christenen hun eigen Bijbel ontvangen.

Bestel potgrond: planteenbijbel.nl

Ik doneer liever voor Bijbels: stichtinghvc.nl

Hoe werkt Plant een Bijbel?

  1. Ga naar www.planteenbijbel.nl
  2. Kies een afhaalpunt bij u in de buurt
  3. Bestel uw potgrond voor € 4,95 per zak
  4. Haal op 18 maart uw potgrond op
  5. Wij delen dankzij de opbrengst Bijbels uit aan vervolgde christenen

De Bijbels gaan naar landen waar christenen worden vervolgd, zoals China, Iran, India, Pakistan en Noord-Korea. Een eigen Bijbel is voor christen in verdrukking onmisbaar. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?

Bestellen kan t/m 28 februari D.V.

Zoek een afhaalpunt
Kies dit jaar uit maar liefst 149 afhaalpunten! Welk potgrondafhaalpunt zit bij u in de buurt? Er helpen dit jaar meer vrijwilligers dan ooit. Hierdoor kunt u dit jaar misschien wel een afhaalpunt nog dichter bij u in de buurt kiezen!
Zoek een afhaalpunt planteenbijbel.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies