Verkiezing Provinciale Staten: Bertrick is lijsttrekker in Utrecht

Het is bijna 15 maart. Waarom zou je gaan stemmen? Misschien zegt het je weinig: Provinciale Staten en Waterschap. En wat heeft de Eerste Kamer nu te maken met deze verkiezingen? Bekijk dan snel onze campagnevideo’s. Ook als je politiek betrokken bent overigens. Het geeft een inkijkje in waar we voor staan en gaan met elkaar.

We nemen je mee naar Bertrick van den Dikkenberg (lijsttrekker in Utrecht), Henk van der Wind (waterschapsbestuurder) en Peter Schalk (lijsttrekker Eerste Kamer). Video’s met vaart en concrete informatie. Like en deel ze met je netwerk. Zo help je ons een breed publiek te bereiken. Voor het goede doel. Kies 15 maart vast en zeker.

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen.
God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies