Peter van der Weerd in gesprek met BLCKBX TV over het evangelie en de Eindtijd

Voorganger Peter van der Weerd werd geïnterviewd door Flavio Pasquino van BLCKBX TV en kreeg alle ruimte om het evangelie op een duidelijke manier uit te leggen. Flavio heeft zelf ook een christelijke achtergrond en bezocht ooit een evangelische gemeente, maar werd daar teleurgesteld door het handelen van christenen. Peter vraagt hem of hij met het badwater misschien ook het Kind heeft weggegooid. Een bijzonder boeiend gesprek.

Velen vragen zich af: Staan we al met één been in de laatste strijd: de Eindtijd. Peter reageert: ‘Ja, het gaat nu wel heel erg hard, wereldwijde bewegingen lijken de profetieën uit de Bijbel te vervullen. Enkele jaren geleden was dit nog ondenkbaar, nu beweegt alles zich naar een wereldwijd controlesysteem.’

Het gesprek gaat onder meer over deze Bijbelse profetieën, de Dag des Oordeels en de terugkomst van Jezus. Ook bespreken zij het in Openbaringen 13 genoemde teken van het Beest, dat volgens Van der Weerd gestalte krijgt in de vorm van centrale digitale bankmunten (CBDC). “Hierdoor kan de mensheid snel gedwongen worden om te buigen voor het Beest en uiteindelijk keuzes te maken die anti-God zijn,” waarschuwt hij.

Peter van der Weerd is voorganger van Upstream, een bijzondere kerk in Apeldoorn gericht op evangelisatie. Wekelijks vinden honderden volwassenen en kinderen de weg naar Upstream. De diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon binnenstappen. De diensten zijn altijd goed voorbereid en de sprekers gebruiken geen ingewikkelde christelijke woorden of onbegrijpelijke tradities. Je hoeft geen Bijbelse verhalen te kennen om de diensten goed te kunnen volgen. Je bent welkom! Meer informatie over Upstream is te vinden op de website van Upstream

Datum: 25 februari 2023
Auteur: Redactie christelijknieuws.nl
Foto: Videostill – bblckbx tv
Website: www.blckbx.tv

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies