Kinderloos: Wel of niet kiezen voor een behandeling

Scherptediepte – “Hoe ver mag ik als christen gaan?” Het is een vraag die veel ongewenst kinderloze echtparen aan Astrid Bokhorst bij de NPV stellen. Als een natuurlijke zwangerschap uitblijft, zijn er tal van vragen en dilemma’s waar een echtpaar mee te maken krijgt. In deze aflevering zetten we verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen op een rij en vertelt Astrid welke ethische afwegingen hierbij te maken zijn.

RD Actueel: https://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: https://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: https://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies