In Nederland groeit het aantal dak- en thuisloze jongeren

Family7 spreekt met Jaap Feddes over de groei van het aantal dak- en thuisloze jongeren. In Nederland groeit het aantal dak- en thuisloze jongeren nog steeds en de oplossing is nog niet in zicht. Vanaf hun 18e moeten jongeren die in de jeugdzorg zitten opeens op eigen benen staan en de woningnood maakt het probleem nog groter. Wat hebben deze jongeren nodig?

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 3 maart 2023
Auteur: Family7 – Uitgelicht
Foto: Videostill – Family7
Website: www.family7.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies