Vinesong komt in mei naar Nederland

De internationale gospelband Vinesong komt van 2 tot 16 mei naar Nederland en zal onder andere optreden in de Boskapel in Nijmegen op 6 mei. De groep die haar basis in Groot-Brittannië heeft, is bekend van nummers als ‘Let your living water flow over my soul’ en ‘Peace like a river’.

Vinesong treedt al circa 40 jaar overal in de wereld op en bezoekt na Nederland Canada. Vorig jaar was de groep die in 1982 door de Zuid-Afrikaanse pastor John Watson is opgericht, ook in Nederland. Vinesong was toen bijvoorbeeld te horen in Rotterdam, Den Haag en Wageningen. Nu zingt de groep onder andere in de Boskapel in Nijmegen. Dit optreden wordt georganiseerd door The Forwarded Lighthouse

Genade
De tekst uit Jesaja 61 vers 1 tot 3 over het brengen van het goede nieuws aan onder andere mensen die gebroken zijn, vormt voor het team van Vinesong sinds de oprichting een grote inspiratiebron. Ook de woorden van Jezus uit Mattheüs 28 vers 18 tot 20 om het evangelie naar alle volken van de aarde te brengen, vormt een sterke stimulans. Vinesong is een internationaal gezelschap dat niet aan een bepaalde kerk gekoppeld is. De groep wil ook geen nieuwe kerk stichten, maar via muziek over Jezus’ genezend werk en Zijn offer van genade vertellen.

Meer informatie over de optredens van Vinesong is te vinden op: vinesong.com

Datum: 07 maart 2023
Auteur: Rosanne de Boer
Foto: Vinesong
Website: www.vinesong.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies