Tiemen Westerduin stapt over van Compassion naar 4M

Tiemen Westerduin maakt per 1 juni 2023 een overstap van Compassion naar 4M. De organisaties zijn goede partners en hun missies zijn nauw met elkaar verbonden. Westerduin stond mede aan de wieg van de Muskathlon, onderdeel van 4M, die in 2012 startte. Tot op de dag van vandaag is dit een bijzonder concept dat dichtbij en veraf al veel levens mocht veranderen.

Bijna 15 jaar lang was Westerduin het gezicht van Compassion Nederland en op die manier gaf hij een stem aan de allerarmsten en meest kwetsbaren. Een missie die hem na aan het hart ligt.

Tiemen Westerduin: “Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de afgelopen jaren bij Compassion. Het is altijd heel fijn samenwerken geweest met alle collega’s. We gaan met een traan en een dankbare lach uit elkaar. Compassion is een schitterende wereldwijde organisatie die een groot verschil mag maken in de levens van miljoenen mensen op de meest kwetsbare plekken op deze wereld. In de afgelopen jaren zijn mijn hart voor het kwetsbare, mijn liefde voor God en mijn ambitie om mijn leven in te zetten voor recht enorm vergroot. Net als Compassion is 4M een missiegedreven organisatie, die aan het Koninkrijk van God bouwt. Ik ben onder de indruk van wat zij als pionierende partij heeft gedaan in de afgelopen jaren. Ik ben heel dankbaar dat ik het vertrouwen krijg om daaraan mee te mogen bouwen met het huidige team.”

Compassion feliciteert 4M van harte met deze mooie collega. Beide organisaties zien uit naar de samenwerking die in de toekomst zal blijven doorgaan.

Datum: 8 maart 2023
Auteur: Compassion – Jirska Alberts
Foto: Compassion
Website: www.compassion.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies