Het werk van de Bijbelvereniging in beeld bij Family7

Wonderlijk is het dat als er een deur sluit, er toch een venster opengaat. Jaap van Middendorp vertelt in de serie ‘God op de Werkvloer’ over het werk van de Bijbelvereniging. In deze serie wordt de kijker meegenomen in het verhaal van het ontstaan van de Bijbelvereniging en wat Jaap daarin mocht betekenen.

Jaap: “Deuren sloten omdat er geen Bijbels meer in de Hotels welkom waren. Toen zijn we gaan kijken of we vraaggericht zouden kunnen werken en we werden verrast! Vanuit gevangenissen was er een enorme vraag naar Bijbels in talen waar we nog nooit van hadden gehoord. Het is bijzonder om te zien dat ondanks de gesloten deur er toch weer een raam opengaat.“

Jaap van Middendorp vertelt dat er veel behoefte is aan boeken met troostende woorden en Bijbels in allerlei talen. Family7 mocht een kijkje nemen op de werkvloer van de Bijbelvereniging, voorheen de Nederlandse Gideons. Een organisatie met toegewijde vrijwilligers met een bijzondere missie.

Kijk volgende week naar de 5e aflevering van ‘God op de Werkvloer’. Een serie van negen afleveringen over wat het betekent om je geloof uit te dragen door je werk, of in je werk. De serie is iedere dinsdag avond te zien om 21.30 uur, en wordt op zondag herhaald. Dinsdag 28 maart 21.30 uur is het werk van de Bijbelvereniging in beeld.

Over Family7
Family7 is een christelijke televisiezender en kan je op televisie bekijken via Ziggo 230, KPN 78, Solcon 300, Telfort 78, XS4ALL 78 e.v.a. Voor alle andere aanbieders en het uitzendgebied kijk je op: www.family7.nl
Via Family7+ kan je live tv kijken én alle programma’s on demand terugkijken: www.family7.nl/plus

Datum: 21 maart 2023
Auteur: Family7 – Gabrielle van de Beek
Foto: Family7
Website: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies