Marc Floor komt naar de BELLE-dag

Utrecht – Bijna is het zover: de BELLE-dag op zaterdag 25 maart aanstaande. Special guests Marc Floor, DJ Roberto Rosso, Chesron, Elza Postma & Salvation Dance Centre, Lize Marie ten Brinke, Joyce den Engelse, Renske Provoost en de BELLE Band staan klaar voor een unieke dag vol fun, faith & more.

De BELLE-dag biedt afwisselend en uitdagend programma voor meiden in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Shoppen, inspirerende sprekers, te gekke muziek, ontspannen gezelligheid, workshops, een hapje eten bij de Food Plaza, Meet & Greetz, BELLE Connect en allerhande andere activiteiten: voor iedere bezoeker is er deze dag wat wils.

De dag wordt feestelijk afgesloten met BELLE in concert: een avondvullend concert met Marc Floor, Chesron en de BELLE Band. Hét moment dat ook de jongens, 18+ers en ouders aan kunnen sluiten om met hun hele jeugd- of vriendengroep mee te genieten.

Naast het programma voor de jongeren wordt er overdag een speciaal en gratis programma voor ouders en jongerenwerkers aangeboden. Huis van Belle slaat hiervoor de handen ineen met organisaties Alpha Nederland en Youth for Christ.

Tickets voor de BELLE-dag zijn verkrijgbaar via events.huisvanbelle.nl
Meer informatie:
www.huisvanbelle.nl/belle-dag

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies