De coalitie maakt een valse start na de verkiezingsnederlaag

De coalitiepartijen deden een mislukte poging om een debat over de verkiezingsuitslag te voorkomen. En D66 zit volgens Roelof Bisschop nog in de ontkenningsfase over de broodnodige herziening van het stikstofbeleid. Welkom bij het SGP-weekjournaal!

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen. God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

Datum: 24 maart 2023
Auteur: SGP – Weekjournaal
Foto: Videostill – SGP
Website: www.sgp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies