Bezinning op stille zaterdag met gospelkoor Tin Speransa

Op stille zaterdag 8 april organiseert gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk een uniek samenzijn in De Kandelaar in Amersfoort met het thema ‘Stil’. In een korte viering van ongeveer anderhalf uur wil het koor zich bezinnen op het lijden en sterven van Jezus Christus. Je bent hierbij van harte welkom.

Tin Speransa staat onder leiding van dirigent Marco Hoorn. Samen met het koor heeft hij een intiem, akoestisch programma samengesteld, passend bij de stilte van stille zaterdag.
Misschien ben je niet bekend met het christelijk geloof en ga je normaal gesproken niet naar de kerk, of ben je op zoek naar meer zingeving en heb je vragen over God en Jezus? Maak dan tijdens deze viering op een laagdrempelige manier kennis met het christelijk geloof.

De viering vindt plaats in De Kandelaar in Amersfoort, Heiligenbergerweg 64. Het programma begint om 19.30 uur en is naar verwachting rond 20.45 afgelopen. De toegang is gratis Neem dus gerust iemand mee.

Ben je erbij?
Meer informatie over gospelkoor Tin Speransa vind je op www.tinsperansa.nl

Het lied “Let the redeemed” zien we als een soort voorproefje: een kijkje in de toekomst. Zo’n machtig lied waarin elke zin weer een stukje van de grootsheid van God beschrijft. Elke keer als we dit zingen met het koor, geeft het kippenvel. Ons koor bestaat uit ongeveer 50 mensen, maar stel je eens voor: dat we met miljoenen mensen dit lied zouden mogen zingen: hoe gaaf zou dat zijn!

Datum: 28 maart 2023
Foto: Videostill YouTube
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: www.tinsperansa.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies