Jan van Benthem over onrust in Israël

Spanningen lopen hoog op in Israël na ontslag minister van defensie

Na maanden van onrust ziet premier Netanyahu voorlopig af van de hervormingsplannen. Dit maakte hij bekend via een televisietoespraak. Betekent dit dat de rust is wedergekeerd in Israël? Hoe groot is de kans dat er een burgeroorlog uitbreekt in Israël? Jan van Benthem (Nederlands Dagblad) en Joop Soesan vanuit Israël in gesprek met Uitgelicht van Family7. Bekijk hier het gesprek.

Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin, en zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil het een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 28 maart 2023
Auteur: Family7 – Uitgelicht
Foto: Videostill Family7
Website: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies