Marjolein Coghi in Costa Rica traint nieuwe generatie leiders

Deze keer in ‘De Wereld Rond’ een interview met Marjolein Coghi-Van der Werf, een geboren Dordrechtse die alweer 19 jaar geleden, samen met haar Costaricaanse man Giacomo, als zendelinge de Basis van zendingsorganisatie ‘Jeugd met een Opdracht’ in San José, Costa Rica begon – tegenwoordig ook een Campus van de ‘University of the Nations’ van ‘Jeugd met een Opdracht’ (die zelfs een heuse dansopleding aanbiedt!)

In deze aflevering hoor je onder andere over de visie die deze zendingsbasis heeft, maar ook over hoe Marjolein als jongere God leerde kennen en hoe ze haar roeping voor zending ervoer en uiteindelijk in Costa Rica terechtkwam.

Marjolein en Giacomo trainen leiders en in het interview geeft ze aan wat volgens hen één van de belangrijkste kenmerken is van een goede leider…

Ook vertelt Marjolein dat ze momenteel ruimte hebben op de Basis voor nieuwe studenten voor hun Discipelschap Training School. Daarnaast kunnen ze ook hulp gebruiken van mensen die hun talenten willen inzetten voor Gods Koninkrijk in het prachtige land Costa Rica.

Luister naar een bijzonder verhaal over Gods leiding en het belang van het luisteren naar God.

Handige links:
Website: San José: www.ywamsj.org
Facebook: ywam.sanjose
Instagram: ywamsj

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies