Upstream organiseert evangeliserende Paasshows in Apeldoorn 

Op Eerste Paasdag, zondag 9 april, organiseert Upstream drie gratis voorstellingen in Gebouw 055 in Apeldoorn. “Beleef Pasen!” is een inspirerende voorstelling. De shows starten om 10:30, 15:00 en 19:30 uur. 

Muzikale ervaring voor jong en oud
“De shows bieden een unieke kans om het eeuwenoude Paasverhaal op een bijzondere manier te beleven”, zegt Hans Kramer van Upstream. “Vanuit de actualiteit van het nu leggen we de link naar het lijden, sterven en de opstanding van Jezus 2000 jaar geleden. Met prachtige muziek en inspirerende verhalen willen we mensen raken en laten zien wat Pasen écht betekent.” 

Het mythische Paasverhaal wordt op een unieke manier vertolkt met indrukwekkende nummers door getalenteerde vocalisten en muzikanten uit het hele land.  Bezoekers kunnen een geweldige ervaring verwachten, met muziek van Stef Bos tot Pjotr en van Tauren Wells tot gospel-legende Kirk Franklin. 

Eerdere evenementen van Upstream, zoals de Christmas Experience van afgelopen jaar, waren in een mum van tijd ‘uitverkocht’. “Duizenden mensen bezoeken onze voorstellingen en ook deze Pasen belooft het snel te gaan met de reserveringen,” zegt Kramer.

Kinderprogramma in ochtend en middag
Voor ouders met jonge kinderen is er goed nieuws: tijdens de voorstellingen van 10:30 en 15:00 uur is er voor de kids tot 10 jaar een eigen programma, zodat ook zij een onvergetelijke ervaring kunnen hebben. De voorstelling zelf is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De voorstellingen duren ongeveer 1,5 uur. Gratis tickets zijn te reserveren via upstreamcafe.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies