Kees van der Staaij: Einde Rutte IV lijkt nabij

“Het kabinet zit in een fase die over het algemeen de ondergang inluidt, er komen openlijke meningsverschillen naar buiten zonder dat er duidelijk zicht is op een oplossing,” aldus Kees van der Staaij in het SGP-weekjournaal. Het einde van Rutte IV lijkt nabij.

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen. God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl
Foto: VideoStill SGP Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies