Vakantiepark De Kleine Belties bestaat 75 jaar

Het park, gelegen in Rheeze in het Overijsselse Vechtdal, kent een rijke geschiedenis. De Kleine Belties was één van de eerste campings in de regio. Op verzoek van de plaatselijke handelsvereniging begon Jan Hakkers senior met ‘kamperen bij de boer’. Op de woeste grond naast de boerderij zetten in 1948 de eerst campinggasten hun primitieve tenten op.

De camping groeide in 75 jaar van kamperen bij de boer tot luxe vakantiepark, waar zowel toeristische kampeerders als chalet-eigenaren zich thuis voelen.

Christelijke identiteit

Het vakantiepark is gelegen in het Vechtdal, een groene omgeving waar veel te doen is. Natuur, bossen en de Vecht, maar ook is de gezelligheid van de stad Hardenberg dichtbij. De Kleine Belties staat bekend om de christelijke identiteit en de familiaire en gemoedelijke sfeer. Veel gasten komen jaar in jaar uit om hun zomer door te brengen bij de familie Hakkers.

“We vinden het heel bijzonder dat wij dit levenswerk met dezelfde passie mogen voortzetten”, zeggen eigenaren Sietse en Ellis Hakkers. Ze zijn de vierde generatie. “Dit is voor de hele familie een prachtige mijlpaal waar we heel dankbaar voor zijn.”

Zaterdag 8 april

Zaterdag 8 april wordt de aftrap gegeven voor het jubileumjaar samen met familie en vaste gasten. Aanwezigen krijgen zaterdagmiddag een kijkje in het jubileumboek dat speciaal is gemaakt voor deze mijlpaal. Er is een talkshow en er wordt geproost op de toekomst van het park.

Foto: Bertil van Wierden
Website: www.kleinebelties.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies