Waarom is vorig jaar een recordaantal jongeren gestopt met school?

RD-actueel – Waarom is vorig jaar een recordaantal jongeren gestopt met school? Wat lokt er zo dat ze zonder papiertje op de arbeidsmarkt terecht komen? Bert Nieuwelink vertelt over zijn keuze om eerder te stoppen met school. Daarnaast spreekt Robert Jansema met Robert van der Stelt, jongerenredacteur bij het RD. Hij merkt dat steeds meer jongeren hun opleiding niet afmaken.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies