Vanaf vandaag kunnen luisteraars en geïnteresseerden hun stem uitbrengen op hun favoriete Opwekkingsliederen.

Groot Nieuws Radio opent Stembus voor de Opwekking Top 100

Jaarlijks presenteert Groot Nieuws Radio de lijst met de 100 beste Opwekkingsliederen van dat moment. Ook dit jaar is de Opwekking Top 100 op Groot Nieuws Radio weer te horen, de Stembus is geopend. Vanaf vandaag kunnen luisteraars hun stem uitbrengen op hun favoriete Opwekkingsliederen. Daarbij kunnen ze kiezen uit alle 878 Opwekkingsliederen die op dit moment uitgebracht zijn door Stichting Opwekking.

Gezina van den Bos, zangeres in de Opwekking Band, bracht vanmorgen de eerste stem uit voor de Opwekking Top 100. Een lied dat volgens haar niet mag ontbreken is 575: ‘Jezus Alleen, Ik Bouw Op Hem.’ “Dit lied is allesomvattend. Het zegt alles, van de liefde voor Jezus tot Zijn liefde voor ons. Het raakt mij diep als ik het zing.”

Een lied dat volgens haar niet mag ontbreken is 575: ‘Jezus Alleen, Ik Bouw Op Hem.

Andere nummers uit haar stemlijst zijn ‘Ik Hou Van U’ (lied 150) en het nieuwe ‘Dank U Jezus Voor Uw Kostbaar Bloed’ (lied 875). Voor Gezina wordt de komende pinksterconferentie een bijzondere, omdat ze voor het eerst als één van de zangleiders van de samenkomsten op het podium staat.

Generaties verbinden

De liederen uit de Opwekking Top 100 verbinden elk jaar opnieuw verschillende generaties. Oude klassiekers en nieuwe aanbiddingsliederen van Opwekking zijn regelmatig te horen op Groot Nieuws Radio. Door heel Nederland klinken de liederen van Opwekking in kerken en bij samenkomsten.

Winactie

Mensen die hun stem uitbrengen voor de Opwekking Top 100 maken kans op één van de 350 Sony oortjes of Sony speakers. Deze actie is mogelijk gemaakt door De christelijke zorgverzekeraar.

Live vanaf Opwekking

Dit jaar presenteert Groot Nieuws Radio de Opwekking Top 100 op 26 mei live vanaf Pinksterconferentie Opwekking. Luisteraars zijn welkom om langs te komen in de studio of kunnen meekijken via de livestream. Ook de rest van de conferentie is live te volgen via grootnieuwsradio.nl

Website: www.grootnieuwsradio.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Auteur: Groot Nieuws Radio

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies