Mooie actieweek in vijftig scholen: Geld inzamelen voor Oekraïne

Vijftig scholen in Nederland houden deze week een actie om geld in te zamelen voor Oekraïne. Volgens Daniel van der Leer van Christian Refugee Relief begint het inzamelen van geld bij het creëren van bewustwording over de impact van een oorlog.

Hulp aan vluchtelingen

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief (CRR) praktische antwoorden.

Actieweek voor Oekraïne

Vandaag is de Actievooroekraine gestart en gaan op meer dan 50 scholen meer dan 13.000 leerlingen geld inzamelen voor de hulpverlening binnen Oekraïne. We horen van veel prachtige en creatieve activiteiten die de komende dagen gehouden gaan worden en wensen hierbij alle scholen en leerlingen heel veel succes!

Er zijn tientallen presentaties gegeven en de introductievideo is op alle scholen langs gekomen. Wil jij weten waar de actieweek voor ingezet wordt? Check dan de website www.actievooroekraine.nl

Een actieweek in samenwerking met Kom over en help, Stichting OGO, Vrienden van Zjitomir en Christian Refugee Relief – CRR

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Foto: CRR – Christian Refugee Relief
Video: www.family7.nl
Auteur: Family7 en CRR
Meer informatie: www.actievooroekraine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies