Het verschil maken we met onze gastvrijheid

Advertorial – Midden in het bos en centraal in Nederland vind je anders-dan-anders hotel en vergaderlocatie 50|50 Belmont. Op deze locatie vergaderen, trainen of teambuilden doe je niet alleen vanwege de groene omgeving en de ligging. ‘De ligging is prachtig en gunstig, de omgeving is inspirerend, maar het verschil maken we met onze mensgerichtheid, onze drive, ons bijzondere team en onze gastvrijheid’.

De 50|50 in de naam refereert aan het re-integratiemerk van het Leger des Heils voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met als boodschap dat Belmont de voorzet doet waardoor mensen weer aan het werk kunnen en dat de samenleving het daarna van ze overneemt. ‘Re-integratiekandidaten doen bij ons ervaring op. Ze werken onder begeleiding en samen máken we onze gastvrijheid.’ Deze gastvrijheid gaat verder dan de standaard en tilt hospitality echt naar een hoger niveau.

Hart voor de medemens

De intrinsieke motivatie om bij 50|50 Belmont te werken is groot en gericht. Een ieder die er werkt, heeft hart voor de medemens. Wil iets toevoegen. Bijdragen. Verschil maken. En dat doet wat met hoe het team werkt en omgaat met haar gasten. Maximale persoonlijke aandacht, focus op de mens, verbinding, sociaal ondernemen en oprechtheid. 50|50 Belmont scoort dan ook hoog op klantvriendelijkheid, gastvrijheid en professionaliteit, en daarnaast op haar food&beverage aanbod en de kwaliteit ervan.

Sociaal en maatschappelijk

Belmont richt zich op de gast die kiest voor sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze overtreffen graag verwachtingen en zijn hier goed in, zo horen ze terug. Niet voor niets zijn ze dan ook uitgeroepen tot Beste vergaderlocatie van het Jaar 2020 en Beste locatie van Gelderland 2022. 50|50 Belmont is geschikt voor businessclubs, trainingsbureaus, corporate bedrijven, scholengemeenschappen, lokale en regionale ondernemingen, gemeenten en besturen. En heeft 50 hotelkamers waar je ook als vakantiegast heerlijk kunt genieten.

Vacature

Lijkt het jou gaaf om bij deze christelijke, pragmatische en missie gedreven organisatie te werken? Dan is er goed nieuws, want dat kan! Er is een vacature die op korte termijn vervuld mag worden:

  • Medewerker Sales en Reserveringen
    Jij houdt van klantcontact, zorgt voor het optimaal benutten van onze vergaderlocatie en bent goed in organiseren en afstemmen met collega’s.

Meer over je toekomstige werkgever 😉

50|50 Hotel Belmont is een erkend leerbedrijf van het Leger des Heils en maakt deel uit van het re-integratiemerk 50|50. Naast een 3-sterren superior hotel en een professioneel vergader- en congrescentrum, is er veel aandacht voor een veilige werkomgeving waar jaarlijks zo’n vijftig mensen begeleid worden naar betaald werk of zinvolle dagbesteding

Meer informatie: www.5050-belmont.nl
Foto: © Leger des Heils / Belmont
Meer over de vacature: www.jobfish.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies