Petrus-band in concert: Een avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek

Genieten van een bijzondere uitvoering van geliefde liedboekliederen? De Petrus-band, bekend van tv-programma Petrus in het land, tourt dit voorjaar door Nederland en doet daarbij verschillende plaatsen aan. Geniet van een avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek.

Van 26 mei tot en met 9 juni trekt de Petrus-band weer door het land! Vijf kerken in het land zetten hun deuren open voor een mooie avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma Petrus in het land (KRO-NCRV) van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien. Daaronder zijn ook enkele geliefde liederen van de recent overleden dichter en theoloog Huub Oosterhuis.

Muzikanten

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Suzan Renkema (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), Luca Genta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen.

Meemaken?

Wil je deze bijzondere tour meemaken? Je kunt onder andere terecht in Breukelen (Utrecht), Assen (Drenthe) en Hommerts (Friesland). Kijk voor alle plaatsen en data op zingenindekerk.nl/petruslive. Daar kun je ook je tickets boeken.

Benieuwd naar een voorproefje van deze concerten? Bekijk hier de promovideo:

Website: www.zingenindekerk.nl
Foto: Videostill YouTube
Tickets: zingenindekerk.nl/petruslive
Auteur: Jedidja Harthoorn

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies