Amir Tsarfati opnieuw naar Nederland

Amir Tsarfati is wereldwijd een van de meest toonaangevende sprekers over bijbelse profetie betreffende de eindtijd, de wederkomst en Israël. In 2023 hoopt Amir ons land weer te bezoeken. De “Revealing Revelation” conferentie met Amir wordt DV gehouden op vrijdagavond 19 mei en zaterdag 20 mei in het gebouw van de Levend Evangeliegemeente (LEG) in Aalsmeerderbrug.

Amir verklaart de Bijbel gebalanceerd en op een wijze die mensen aanmoedigt om te volharden in het geloof in deze laatste dagen. En zoals hij het uitlegt is het een boodschap van hoop. Hij was majoor in het leger van Israël (IDF Reserves) en op jonge leeftijd al deputy gouverneur van Jericho en de Jordaanvallei; dus heeft hij erg veel kennis over de situatie in het Midden-Oosten.

vrijdag 19 mei 2023 – 19.00 – Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436CA

zaterdag 20 mei 2023 – 11.00 – Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA

Aanmelden voor de conferentie kan via: www.eventsforchrist.nl

Nieuw boek: Op ontdekking door Openbaring

Iedereen heeft vragen over de eindtijd. Maar zoals de Israëlische christen en gerespecteerd Bijbelleraar Amir Tsarfati uitlegt, is Bijbelse profetie een geheimenis en niet een geheim. Ieder die de tijd neemt om de profetie te onderzoeken, kan er inzicht in krijgen. Dit boek is daarbij een geweldige hulp.

Het boek Openbaring is geschreven omdat God ons wil laten weten wat de toekomst in petto heeft. De profetische waarheid biedt gelovigen wijsheid, geruststelling en inzicht. Voor ongelovigen is Openbaring een oproep om Gods genade aan te nemen zolang er nog tijd is.

Amir Tsarfati, auteur van een aantal bestsellers, onderzoekt wat Openbaring bekendmaakt over de eindtijd en daarna. Op een toegankelijke manier, waarbij hij de Bijbel voor zichzelf laat spreken, geeft Amir ons inzicht in:

  • de gebeurtenissen die gelovigen en ongelovigen zullen meemaken voor, tijdens en na de grote verdrukking;
  • het specifieke plan van God voor het volk Israël in de eindtijd;
  • de bemoedigingen en waarschuwingen van Jezus Christus om ons voor te bereiden op Zijn wederkomst.

Op ontdekking door Openbaring maakt ons duidelijk wat iedereen te wachten staat in de eindtijd – in de hemel of op de aarde. Ben jíj voorbereid op wat er komen gaat?

Amir Tsarfati is een geboren Israëli en voormalig majoor in het Israëlisch leger (Israel Defence Forces). Hij is de oprichter en directeur van Behold Israel. Dit is een non-profitorganisatie die Bijbels onderwijs geeft door middel van rondleidingen, conferenties en social media, en vanuit een Bijbels en profetisch gezichtspunt nieuws en informatie over Israël biedt. Amir woont in Noord-Israël. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.

Meer boeken van Amir Tsarfati:

  • Het laatste uur
  • Onvoorstelbaar vooruitzicht
  • Gods meesterplan
  • Elk moment

Zijn boeken zijn verschenen bij Het Zoeklicht: Webshop

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Aanmelden voor de conferentie kan via: www.eventsforchrist.nl

Redactie Christelijknieuws
Foto: Videostill Behold Israel
Meer informatie: www.beholdisrael.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies