Arie Vermeij over het bezoek van de Oekraïense president Zelensky aan Nederland

Gisteren sprak de Oekraïnse president Zelensky het parlement toe in Den Haag. Tijdens zijn toespraak benadrukte dat Nederland een belangrijke rol heeft voor gerechtigheid tijdens en na de oorlog in Oekraïne. Ook ging Zelensky op bezoek bij het Internationaal Strafhof (ICC).

Zelensky bracht ook een bezoek aan koning Willem-Alexander. Hij is in Den Haag ontvangen in Paleis Huis ten Bosch. Het was de eerste keer dat de koning en Zelensky elkaar publiekelijk ontmoetten. Zelensky arriveerde in Nederland voor een verrassingsbezoek. In de Eerste Kamer sprak de president met leden van het parlement.

Meer over Arie Vermeij

Brigade-Generaal b.d. Arie Vermeij werkte 39 jaar voor Defensie in 50 verschillende landen. Hij presenteert daardoor op boeiende en interactieve wijze zijn op persoonlijke ervaringen en feiten gebaseerde soms tegendraadse mening. Daarbij gaat hij in op belangrijke ontwikkelingen in de wereld. Naar keuze Rusland en Oekraïne, Islamitisch Kalifaat (IS) of de ontwikkelingen in “The High North” op wat langere termijn, waarbij vooral China en Rusland een bedenkelijke rol spelen, hetgeen op termijn tot een conflict kan leiden.

Ook leiderschap is één van zijn boeiende thema’s. Hij gaf leiding aan diverse Defensieonderdelen en missies in Libanon, Bosnië en Afghanistan, waarbij wederopbouw en terrorismebestrijding belangrijk waren. Bovendien voerde hij vele korte missies uit naar Irak en andere landen in het Midden-Oosten, diverse Afrikaanse landen, Rusland en Oekraïne. Op grond daarvan publiceerde hij hierover en verzorgde hij al vele boeiende lezingen, waarbij hij vaak de beperkte en eenzijdige mediaberichtgeving aan de kaak stelt en verdiept. Op boeiende en interactieve wijze, afgestemd op de wensen van zijn publiek, gaat Arie Vermeij in op ontwikkelingen in Rusland/Oekraïne, IS, wederopbouw van een land en terrorismebestrijding, en ontwikkelingen op de Noordpool. Ook wil hij zijn grote en diverse ervaring op het gebied van leiderschap met u delen.

Meer informatie over Arie Vermeij: www.speakersacademy.com

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin en zendt televisieprogramma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Foto: Videostill Family7
Auteur: Uitgelicht Family7
Meer informatie: www.family7.nl


Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies