Rebecca St. James samen met Philippa Hanna in mei naar Veenendaal

Donderdagavond 25 mei belooft een avond te worden om niet snel te vergeten met de langverwachte terugkeer van Rebecca St. James samen met Philippa Hanna. Een generatie jongeren is door Rebecca St. James geïnspireerd. Een avondvullend aanbiddingsconcert in de Basiliek in Veenendaal!

Rebecca St. James

Rebecca St. James was zelf nog maar een tiener toen ze doorbrak. Met haar albums ‘God’ en ‘Pray’ werd ze een van de bekendste en meest gewaardeerde artiesten in christelijk Nederland. Haar radicale boodschap, haar pakkende stadionrock en later aanbiddingsmuziek; het zorgde voor een lange reeks concerten waaronder de EO Jongerendag en het Flevo Festival. Na haar worship album ‘I Will Praise You’ werd het stil. Rebecca trouwde, stichtte een gezin en zette de muzikale activiteiten op een laag pitje. Tot ze een paar jaar geleden weer begon te schrijven met het worship album ‘Kingdom Come’ als resultaat.

Rebecca neemt je mee in een gepassioneerde avond moderne aanbiddingsmuziek. Mis het niet; het wordt een warm weerzien!

Aanbidding heeft altijd al Rebecca’s hart gehad. Op ‘God’, ‘Pray’, haar albums ‘Worship God’ en ‘Blessed Be Your Name’ kon daar geen twijfel over bestaan; wie Rebecca St. James zegt, zegt ook worship. De stijl ontwikkelde mee met haar publiek. Wat dat betreft is ‘Kingdom Come’ echt een aanbiddingsalbum voor vandaag. En kun je tijdens het concert muziek verwachten in lijn met groepen als Elevation, Brandon Lake en Bethel.

Philippa Hanna
De Britse zangeres Philippa Hanna veroverde Hollandse harten met openhartige popliedjes en een bemoedigende boodschap, die ze ook in boeken uitwerkte. Een paar jaar geleden bracht ze een aanbiddingsalbum uit: ‘Stained Glass Stories’.

Ze werd in 2011 door gospelmuziekliefhebbers verkozen tot ‘Beste Britse Artiest’. Nederland kan geen genoeg krijgen van de goedlachse Britse Philippa Hanna. In 2007 was ze opeens daar; een kleine zangeres met een groot hart die, gewapend met een gitaar, al snel andere harten veroverde. Sinds optredens op het Xnoizz Flevo Festival en het Friese Festival316 is ze een absolute publieksfavoriet in ons land.

Sinds optredens op het Xnoizz Flevo Festival en het Friese Festival316 is ze een absolute publieksfavoriet in ons land.

En dat is niet zo verwonderlijk, want de mix van een gezonde dosis singer-songwriter talent, liedjes die tot nadenken stemmen en een vleugje Britse humor garanderen een feest! Philippa is bovendien ambassadrice van kindersponsor organisatie Compassion en geeft in haar muziek aandacht voor hen die het het hardst nodig hebben. Muziek met meerwaarde dus!

Datum: 30 maart 2023
Auteur: Redactie Christelijknieuws.nl
Website: www.eventsforChrist.nl
Foto: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies