Eline Hoogenboom: Elke dag opnieuw kiezen voor een leven in vertrouwen op God

Eline Hoogenboom wil vrouwen aanmoedigen. Daarvoor heeft ze het online platform Villavie opgericht. Ze geeft praktische tools voor hoe je moedig in het leven kunt staan en het leven ten volle kunt leven. Naast een drukbezet ondernemer is ze ook moeder, vrouw, vriendin en dochter van God. In gesprek met Jan van den Bosch vertelt Eline over de uitdaging van al deze petten en hoe God haar onlangs heel duidelijk liet zien dat ook zij al haar zorgen en angsten bij Hem mag brengen.

Over Eline

‘Elke dag sta ik, net als jij, voor allerlei kleine of grotere keuzes: Kies ik voor scrollen of kies ik voor Bijbel? Voor werk of gezin? Kies ik voor sporten of doorgaan? Voor van mezelf houden of de mening van anderen belangrijker vinden?
Ik geloof dat we kunnen veranderen en dichterbij onszelf en bij God kunnen leven als we ons bewust zijn van die keuzes en elke dag beseffen dat wij de touwtjes hiervan zelf in handen hebben. Dáár wil ik jou bij helpen.’

Villavie

Eline: ‘Al vijftien jaar train en onderwijs ik meiden en vrouwen over identiteit, genade en leven met God. Ik deel mijn lessen die me helpen om me echt vrij te voelen en de dingen te doen die ik belangrijk vind. Het levenshuis helpt me daarbij. Het membership voelt echt als de kers op de taart van Villavie: Het is dé manier om met elkaar in verbinding te komen, om wekelijks herinnerd te worden aan dat wat echt belangrijk is. Ik kijk ernaar uit jou als member te verwelkomen!

Jij bent de moeite waard om ruimte voor jezelf in te nemen. Om tijd met God door te brengen. En om in verbinding te staan met anderen om je heen. Om keuzes te maken die recht doen aan wie jij bent en niet enkel aan wat je doet. Om voluit te leven, in vrijheid, met veerkracht en in verbinding met anderen.

Wat als er iets zou zijn dat je hier elke week aan herinnert? Dat jij als Maria aan zijn voeten mag zitten, je minder hoeft te laten afleiden door alles wat je onrust geeft, maar wat je terugwijst op wat je vrede brengt die alles te boven gaat? Iets wat jou laat zien dat je niet alleen bent in hoe je je voelt? Iets wat je af en toe een schop onder je kont geeft?!’

Dit zijn de thema’s voor het eerste jaar van Villavie:

April – Fundament van je levenshuis
Mei – Uit je hoofd in je hart en lichaam
Juni – Rust in je leven
Juli – Leg die lat wat lager
Augustus – (Weer) leren spelen
September – Tijd met God
Oktober – Afrekenen met afleiding
November – Speak up!
December – Licht leven
Januari – Gezonde gewoontes
Februari – Jij en je verhaal
Maart – Leven met de seizoenen

Hour of Power

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Meer informatie: www.villavie.nl
Hour of Power: www.hourofpower.nl
Foto: Videostill Hour of Power

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies