Nederlandse artiesten tijdens Opwekking op podium Groot Nieuws Radio

Dit jaar zendt Groot Nieuws Radio vanaf 26 mei weer live uit vanaf Pinksterconferentie Opwekking. Het hele weekend worden er live programma’s gemaakt en zijn er optredens van bekende christelijke artiesten. Luisteraars zijn welkom om langs te komen in de studio of kunnen meekijken via de livestream op www.grootnieuwsradio.nl/opwekking

Tijdens het weekend komen bekende namen uit de christelijke muziek langs op het podium van Groot Nieuws Radio. Op het programma staan onder andere Mozaïek Worship, Matthijn Buwalda, ELINE en Adem Project, in totaal zijn er in het weekend tien optredens. Het volledige programma is te lezen op de website www.grootnieuwsradio.nl/opwekking. Bezoekers van de conferentie kunnen de hele dag binnenlopen en gratis meegenieten van de livemuziek.

“Dit jaar mogen we een mooie variatie aan artiesten verwelkomen. Zo staat Matthijn Buwalda al een aantal jaar op het programma en komt Charlotte Jordaan dit jaar voor het eerst langs met haar band. Het is mooi om te zien dat er steeds weer nieuwe christelijke muziek opkomt, tot eer van God.”, vertelt Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio. “Opwekking is een mooi evenement om dat in de schijnwerpers te zetten. We vieren dat de Heilige Geest is uitgestort, de Geest die ons helpt om samen te zingen, te getuigen en te leven tot Zijn eer. Dat is ons gezamenlijk verlangen voor dit Pinksterfeest.”

Het weekend wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Opwekking Top 100, op vrijdag 26 mei om 08.00. Ook op zaterdag, zondag en maandag kunnen luisteraars genieten van live radio vanaf Opwekking. Op Groot Nieuws Radio zijn ook de hoofddiensten van het Opwekking programma te volgen. Luister en kijk mee via www.grootnieuwsradio.nl

Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
Meer informatie: www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies