Pinkster­conferentie Opwekking 2023 van start

Vandaag gaat de 53ste editie van de Pinksterconferentie Opwekking 2023 van start. Ook als je niet naar de polder komt, kun je de Pinksterconferentie meebeleven. Een groot deel van het programma wordt namelijk uitgezonden via het digitale platform. Vier Pinksteren mee, dichtbij of verder weg!

Volg thuis, in je gemeente of samen op de camping tijdens jullie Pinkstervuurtje de samenkomsten via livestream, laat je inspireren door de seminars over actuele onderwerpen en zing uit volle borst mee tijdens de Sing-in. Natuurlijk vind je op het digitale platform ook programma’s voor de diverse leeftijdsgroepen: kinderen, tieners, jongeren en de Bijzondere Mensen Tent. Het platform is toegankelijk tijdens de Pinksterconferentie.

Kijk hier live mee:

Ga naar de livestream: Digitale pinksterconferentie

Programma

Vrijdag
19.30 – 21.30 uur – Grote tent
Jeroen Dorstijn – Maar Jezus ziet jou!

22.00 – 23.00 uur – Grote tent
Gebedsconcert m.m.v. Psalm Project

Zaterdag
10.00 – 12.00 uur – Jeffrey Rachmat
Samenkomst – Grote tent

14.00 – 15.00 uur – Grote tent
Seminar Ruben Flach – Streef naar de beste gaven!?

16.00 – 17.30 uur – Grote tent
Concert Opwekkingband

19.30 – 22.00 uur – Grote tent
Nadine de Vos – Maak recht!

22.00 – 23.00 uur – Grote tent
Seminar ICP Nederland – Meer kleur in de kerk?

Zondag
10.00 – 12.00 uur – Grote tent
Henk Stoorvogel – Viering Heilig Avondmaal

14.00 – 15.30 uur – Sing-in terrein
Sing-in – Band: InSalvation

16.30 – 17.30 uur – Grote tent
ds. Henk Poot – 75 jaar Israël

19.30 – 22.00 uur – Grote tent
David de Vos – Gebed voor de zieken

Maandag
10.00 – 12.00 uur – Grote tent
Dr. Billy Wilson – Jezus zichtbaar door ons

14.00 – 15.30 uur – Grote tent
Slotconcert: Black Gospel Worship – Celebration of freedom

Pinkstervuurtjes

Digitale Pinksterconferentie en Pinkstervuurtjes. Het is natuurlijk enorm jammer als je niet meer naar het conferentieterrein kunt komen omdat alles vol is. Je kunt de Pinksterconferentie dan volgen via www.digitalepinksterconferentie.nl.

We wensen je een mooi Pinksterweekend toe, ook als je niet kunt komen. We bidden je zegen toe en voelen ons verbonden met iedereen die meedoet, waar dan ook vandaan. Tenslotte, houd onze berichtgeving via de website en social media in de gaten. We houden je op de hoogte.

Opwekkings­liederen cd 47

Traditiegetrouw verschijnt de cd met nieuwe Opwekkingsliederen rond Pinksteren. En hoewel de nieuwe serie liederen al in kleinere selecties door het jaar heen zijn opgenomen en gereleased, beleeft ook de nieuwe cd 47 zijn primeur tijdens de Pinksterconferentie.

De 13 liederen zijn opgenomen tijdens drie verschillende momenten: Opwekking in Concert in Ede en Zwijndrecht en tijdens het Opwekking Worship Weekend, in maart. Hoewel de liederen dus gefaseerd zijn verschenen en hun weg al hebben gevonden naar luisteraars en kerken, is er één ding wat niet verandert: de complete cd heeft zijn primeur op de Pinksterconferentie.

Dertien nieuwe liederen

Op de cd vind je 13 liederen (871-883) om God te aanbidden, om bemoedigd of geïnspireerd te worden of om stil te worden in Zijn aanwezigheid. Bijvoorbeeld met het themalied Maar wij zien Jezus, geschreven door Reni en Elisa Krijgsman. Daarnaast vind je een aantal liederen van eigen bodem, zoals Hart vol lof en Kennen. En een aantal prachtige vertalingen, zoals Laat de volken zingen (May the peoples praise You), Duizend hallelujah’s (A thousand hallelujahs), Uw trouw (Promises) en Voor altijd heilig (Holy Forever).
Koop de cd in onze lectuur- en muziektent op het conferentieterrein, of bestel hem snel en gemakkelijk in onze webwinkel

Meer informatie: www.opwekking.nl
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
Radio: Groot Nieuws Radio

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies