Newworldson met blazerssectie opnieuw naar Nederland

Wat jaren geleden begon als een grote verrassing voor een nietsvermoedend publiek is inmiddels bijna een traditie geworden: Newworldson keert terug naar Nederland! De van oorsprong Canadese groep, bekend om de smeltkroes van blues, soul, gospel en funk die ze op het podium brengt, geeft op 16 juni een optreden in de Basiliek Veenendaal.

Als je het aan zanger en bandleider Joel Parisien vraagt, zal hij het ongetwijfeld bevestigen: Nederland is een tweede thuis geworden voor Newworldson. Het publiek sloot de band direct in de armen toen het op festivals als het Xnoizz Flevofestival en de EO Jongerendag meegezogen werd in een feest van funk, soul en gospel met hits als ‘Salvation Station’ en ‘Working Man’. In de jaren erna groeide de groep uit tot een steevaste live publieksfavoriet en groeide niet alleen de groep fans, maar de band zelf ook.

The Chops Horns

Newworldson maakt vandaag de dag gebruik van ‘The Chops Horns’, een blazersectie met een brede ervaring. Dit zijn musici die het podium deelden met artiesten van wereldformaat, en dat is te horen. Newworldson kan zich muzikaal meten met de besten in hun vakgebied. Maar ze heeft nog meer in haar mars. Wat boven alles is blijven staan (en daarmee waarschijnlijk ook het geheim van Newworldson is) is het plezier dat de leden putten uit de muziek. Met de positieve boodschap, verpakt in aanstekelijke stijlen die goed samen blijken te gaan, is een avond met Newworldson genieten geblazen.

Basiliek Veenendaal

Tijdens het optreden in Veenendaal zal de band materiaal spelen van haar recente albums en je meenemen op een reis door de wereld van blues, gospel en funk. Mis het niet!

Kaarten voor Newworldson in de Basiliek, Veenendaal kunnen gereserveerd worden via: www.eventsforchrist.nl

• Vrijdag 16 juni 2023 – 20.00 – Veenendaal, De Basiliek, Wiltonstraat 56.
• Zaterdag 17 juni 2023 – 16.00 – Emmen, Stadskerk, Van Schaikweg 59.
Meer informatie over New World Son is te vinden op hun website: www.newworldson.com

Datum: 20 maart 2023
Auteur: Events4Christ
Foto: © Toff-fotografie – Tobias Huizing
Website: www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies