Corinne Natic-Anbeek in Moldavië vangt kinderen op

In podcast ‘De Wereld Rond’ was pas Corinne Natic-Anbeek te gast. Zij vertelt ons hoe ze als zendelinge in Moldavië terechtkwam. Na zo’n dertig jaar klopt haar hart nog altijd voor kinderen en verlangt ze ernaar haar leven en Jezus’ liefde met hen te delen.

Tevens hoor je hoe ze haar man Tolya leerde kennen, met recht een bijzonder verhaal. Ook neemt ze ons mee in de realiteit van alledag voor kinderen in het arme Moldavië.

Corinne vertelt ook hoe ze de noodzaak zijn gaan inzien voor een ‘Next Step’, oftewel een vervolgstap voor de meisjes die ze opvangen. Dit deed Tolya en haar besluiten een huis te bouwen, wat inmiddels klaar is, waar ze de meisjes vanaf deze zomer kunnen begeleiden naar volwassenheid, een begeleid wonen project dus. Meer informatie hierover vind je op Facebook-groep: Next Step in Moldavië.

Luister en raak geïnspireerd door deze gepassioneerde vrouw!

Hart voor Moldavië: www.hartvoormoldavie.nl
Facebook-groep: Next Step in Moldavië
Auteur: Gerard Adriaanse
Foto: Tolya en Corinne Natic – uit hun privé collectie
‘Podcast ‘De Wereld Rond’: anchor.fm/dewereldrond

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies