Filmavond in Katwijk: Wat God doet in de levens van mensen

Vrijdagavond 30 juni is er in Tripodia Katwijk een unieke filmavond waarbij twaalf verfilmde getuigenissen in première zullen gaan. De avond met de titel ‘Over Hem gesproken’ laat in korte filmportretten zien wat God in de levens van verschillende personen heeft gedaan. Op de foto deelnemer Lisanne Claessens (34) uit Katwijk.

Een aantal filmmakers is afgelopen maanden aan de slag gegaan met het filmen van een heel divers gezelschap van 14 tot 95 jaar. De thema’s gaan over ziekte, genezing, verslaving, relaties, new-age, succes, geloof en vertrouwen. Verhalen met een rauw randje, maar in elk filmportret wordt er zoals de titel van de filmavond zegt ‘Over Hem gesproken’.

Jedidja & band

Tussen de filmblokken door is er muziek van singer/songwriter Jedidja & band. Jedidja timmert flink aan de weg en is regelmatig op Groot Nieuws Radio te beluisteren. Afgelopen tijd heeft ze samen met gospelartiest Ralph van Manen een aantal nieuwe nummers opgenomen. Tijdens de avond zal ze hier ook het een en ander van laten horen.

Baptistengemeente Katwijk

De filmavond is een initiatief van de Baptistengemeente Katwijk. Voorganger Jaap Ketelaar: “Het is een avond waarmee we als gemeente ons seizoen en jaarthema ‘Jezus ontmoeten’ afsluiten. We willen heel graag door de verhalen heen laten zien dat God bestaat en dat Hij bij onze levens betrokken wil zijn. We nodigen je van harte uit om dat zelf te gaan zien, of je nu in God gelooft of niet.”

De toegang is gratis

De zaal gaat open om 19.00 uur en om 19.30 uur begint de filmavond. Halverwege is er een pauze en na afloop wordt er nog een lekker hapje en een drankje geserveerd. De toegang is gratis, maar van tevoren even aanmelden via www.baptistenkatwijk.nl/filmavond wordt op prijs gesteld.

Via de website en het youtubekanaal is er ook een livestream beschikbaar van de avond.

Foto: PR Baptistengemeente Katwijk
Auteur: Corné Houwaard 
Meer informatie: www.baptistenkatwijk.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies