HVC organiseert een jongerenreis naar Irak

Dit najaar organiseert HVC (Hulp Vervolgde Christenen) een reis naar Irak voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Ga je mee? Dan wacht je een avontuur om nooit te vergeten. Op deze bijzondere reis ontmoet je tijdens een driedaagse conferentie christelijke jongeren uit een andere cultuur. Ook bezorg je een mooie dag aan kinderen in een vluchtelingenkamp en spreek je persoonlijk met mensen die getuigen van Gods trouw in tijden van oorlog en vervolging.

De diepte in

Je zult veel zien en doen in korte tijd. Maar er is ook ruimte voor ontspanning en verdieping. Samen met je reisgenoten geniet je van de Irakese natuur en bezoek je historische (Bijbelse) plaatsen. Als groep ga je ook de diepte in – aan de hand van de Bijbel en levenslessen van vervolgde christenen. Want een reis naar zo’n bijzondere bestemming zet aan tot nadenken en bindt samen.

Uitdaging: kom in actie

De HVC Jongerenreis heeft jou een onvergetelijke ervaring te bieden en mag een bemoediging zijn voor gelovigen in het Midden-Oosten. Maar we gaan nog een stapje verder. We dagen jou uit om al vóór de reis in actie te komen. We willen je de kans bieden om naast de reissom die je zelf betaalt, € 2.000,- extra in te zamelen. €2.000,- is een fors bedrag, daar zijn we ons van bewust. Het is dan ook een streefbedrag en geen harde eis. Je bezoekt tijdens de reis de projecten die je met dit bedrag steunt!

De reis

Wanneer: DV woensdag 18 t/m 25 oktober 2023
Leeftijd: 18 tot 30 jaar
Reissom: € 1.125,- (inbegrepen: tickets, visum, vervoer, verblijf, ontbijt en lunch)
Uiterste aanmeldingsdatum: maandag 25 september 2023
Kennismakingsbijeenkomst: D.V. vrijdagavond 29 september 2023
Meld je aan! Aanmelden

Ervaren reisleiders

De reis naar Irak wordt begeleid door vier ervaren reisleiders. Ongeveer een maand voor vertrek ontmoet je hen tijdens de kennismakingsbijeenkomst. Daar delen zij alle ins en outs over de reis naar Irak, zoals de reisroute, de projecten die jullie gaan bezoeken en de activiteiten die jullie gaan ondernemen. En natuurlijk maak je kennis met je andere reisgenoten. De reis begint te leven!

Enthousiast? Meld je aan en daag een vriend of vriendin uit om mee te gaan! Aarzel niet en ga mee met deze reis die je kijk op de wereld gegarandeerd zal veranderen!

Stichting HVC helpt vervolgde christenen
Auteur en Foto: Stichting HVC
Meer informatie over deze reis: www.stichtingHVC.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies