GZB organiseert retraite voor predikanten en kerkelijk werkers

D.V. woensdag 6 september organiseert de GZB een retraite met als thema ‘Bidden met de wereldkerk’. Voor predikanten en kerkelijk werkers breekt er een drukke tijd aan. Wat is er dan mooier om voor die tijd samen met collega’s de rust op te zoeken en stil te worden voor God. Niet alleen het zendingswerk kan niet zonder gebed, maar dat geldt ook voor het gemeente-zijn in Nederland.

De GZB organiseert daarom een retraite waarin we willen reflecteren op de plaats van het gebed in het persoonlijk leven en in de gemeente. Dr. Arjan Plaisier neemt ons mee naar de praktijk van de vroege kerk, terwijl pastor Nestor Tsala (voorganger Grace Church Amersfoort) laat zien hoe het gebed prioriteit krijgt op andere plekken in deze wereld en wat wij daarvan kunnen leren.

De retraite vindt plaats in De Wittenberg in Zeist, duurt van 11.00-18.15 uur en is inclusief lunch en avondmaaltijd. De GZB vraagt een bijdrage in de onkosten. Aanmelden kan via Jopie Verhoek, relatiebeheerder GZB, e-mail: jverhoek@gzb.nl

Over de GZB

Het is het verlangen van de GZB om mensen over de hele wereld te bereiken met het Evangelie. We willen werken aan gemeenten waar iedereen welkom is, waar mensen groeien in geloof, waar oog is voor elkaar en voor kwetsbare groepen in de samenleving. Kijk voor meer informatie op www.gzb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies