Diamonds Conference: een inspirerende plek voor christenvrouwen

Met het motto ‘Breathe: adem vrij, leef vrij’ wordt in september de zevende Diamonds vrouwenconferentie georganiseerd, Diamonds Conference genoemd, die inmiddels tussen de 500 en 1000 bezoekers trekt. De conferentie is een creatieve en inspirerende plek waar vrouwen worden aangemoedigd hun waarde en hun volle potentie te ontdekken en ontwikkelen.

“Zoveel vrouwen beseffen niet dat er een God-gegeven kracht in hen zit. Of ze weten het wel, maar zien niet hoe ze daarin kunnen opstaan, of ze laten zich tegenhouden. Een vrouw is als een diamant met de kracht en de schoonheid om te schitteren. Diamonds is er om vrouwen te helpen zien wie ze werkelijk zijn en ze in die vrijheid te zetten, zodat ze gaan schitteren en leven. Echt leven!”, aldus Ilona Paauwe, oprichter en leider van Diamonds, waarbij ze aanvult: “Ik heb zelf ook veel onzekerheid moeten overwinnen en ik heb moeten leren om door te gaan, hoe spannend het soms ook was.”

Internationale sprekers

Sinds de eerste Diamonds vrouwenconferentie in 2016 heeft Ilona het podium gedeeld met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, waaronder de Amerikaanse Lisa Bevere en de Engelse Betsy de Thierry, die dit jaar allebei opnieuw zullen spreken tijdens de conferentie.

Lisa Bevere is wereldwijd een veelgevraagd spreker. Ze is overtuigd van de transformerende kracht van Gods Woord en spreekt vanuit haar hart. Ze weet als geen ander vrouwen in hun kracht te zetten door Gods hart op een praktische manier te verbinden aan alledaagse onderwerpen. Betsy de Thierry is psychotherapeut en auteur van tal van boeken over traumaverwerking. Ze inspireert en vertelt hoe haar geloof in een God die geneest, haar niet wegleidt van behandelingen die nodig zijn om te helen.

Gezelligheid, creativiteit en inspiratie

Naast deze sprekers is er tijdens de conferentie veel focus op gezelligheid, creativiteit en inspiratie. De nadruk ligt vooral op ‘connectie met God en met elkaar’. De Diamonds Conference vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Iedere vrouw is welkom.

DoorBrekers Diamonds

Diamonds Conference is een initiatief van Diamonds, wat deel uitmaakt van DoorBrekers. DoorBrekers is een moderne kerk met een passie voor Jezus en voor mensen, opgericht en geleid door Peter & Ilona Paauwe. DoorBrekers heeft locaties in Barneveld, Goes, Zwolle, Amsterdam en Alblasserdam.

Ga voor meer info naar www.doorbrekers.nl
Tickets zijn verkrijgbaar via www.diamondsconference.nl
Auteur: Doorbrekers / initiatiefnemer Ilona Paauwe 

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies