Nieuw nummer van Make Some Noise Kids voor de christelijke Kinderboekenweek

Make Some Noise Kids, de toonaangevende christelijke kindergroep, kondigt vandaag de release aan van hun nieuwste nummer, getiteld “Welkom thuis”. Dit nummer is speciaal uitgebracht ter gelegenheid van de Kinderboekenweek. Het is geïnspireerd door het thema van dit jaar “ Bij mij thuis”.

Het nummer “Welkom thuis” is een vrolijk lied dat de boodschap overbrengt dat iedereen thuis mag zijn wie ze is. Make Some Noise Kids hoopt met dit nummer kinderen aan te moedigen om hun eigen verhalen te vertellen, met respect voor de verhalen van anderen.

Het nummer is geschreven en geproduceerd in de herkenbare stijl van Make Some Noise Kids. Pakkende melodieën en inspirerende teksten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Bron van inspiratie en educatie

Make Some Noise Kids moedigt scholen, kerken en andere organisaties aan om “Welkom thuis” te gebruiken als een bron van inspiratie en educatie tijdens de kinderboekenweek. Het nummer kan ook worden gekoppeld aan boeken die hetzelfde thema behandelen.

Het nummer “Welkom Thuis” is vanaf vandaag beschikbaar op alle digitale muziekplatforms waaronder Spotify, Youtube en de website van Make Some Noise Kids. Ook vind je hier een dansinstructie-video en lyricvideo van het nummer.

Over Make Some Noise Kids

Stichting Make Some Noise Kids is een christelijke ANBI stichting die kinderen een aantrekkelijk platform geeft waar ze hun talent  kunnen gebruiken voor anderen. We willen het potentieel naar buiten brengen wat God in kinderen heeft gelegd. Kinderen zijn niet alleen de toekomst, maar ook de generatie van nu! Kinderen zijn volwaardige mensen, uniek gemaakt en hebben veel te brengen in deze maatschappij. ‘Make Some Noise Kids’ wil kinderen door middel van muziek en dans laten groeien in hun geloof, in hun identiteit en in deze maatschappij staan. We geloven dat God onvoorwaardelijk van hen houdt en vanuit zijn liefde willen we kinderen bevestigen en laten ontdekken welke creatieve talenten Hij in hen heeft gelegd. ‘Make Some Noise Kids’ wil kinderen een platform geven om een inspiratie te zijn voor andere kinderen. De activiteiten van ‘Make Some Noise Kids’ komen uit deze visie voort en dragen hiertoe bij.

Muziek

‘Make Some Noise Kids’ geeft alle kinderen in Nederland de kans om hun eigen lied in te sturen. Ingezonden liederen zijn geselecteerd, ingezongen en professioneel geproduceerd. Muziek van ‘Make Some Noise Kids’ is fris, eigentijds en doordrenkt van Bijbelse waarheid. Doordat de liederen zijn geschreven en gezongen door kinderen sluiten ze perfect aan op de belevingswereld van kinderen. Het resultaat is: een frisse kinder-cd, gemaakt door en voor kinderen. Ook zijn er liederen naar Engels vertaald en internationaal uitgebracht.

Liveshows

Tijdens de spectaculaire liveshows en events van ‘Make Some Noise Kids’ komt de muziek tot leven. Er worden onvergetelijke momenten gecreëerd voor zowel kinderen op het podium als het publiek. De liveshows zijn laagdrempelig, van hoge kwaliteit en zo aantrekkelijk dat kinderen graag andere kinderen mee willen nemen. ‘Make Some Noise Kids’ heeft een wisselende betrokken kindergroep die jaarlijks wordt samengesteld met behulp van een open landelijk auditie proces.

Auteur: Klaasjan Leenheer
Meer informatie: www.makesomenoisekids.nl
Foto: Make Some Noise Kids

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies