Directeur Wycliffe Ethiopië te gast bij Wycliffe Bijbelvertalers

DRIEBERGEN – De directeur van Wycliffe Ethiopië, Tefera Endalew, brengt in oktober een uniek bezoek aan Nederland. Hij is op dinsdag 10 oktober de speciale gast tijdens de voorgangersbijeenkomst van Wycliffe Bijbelvertalers. Endalew ervaart van dichtbij de wonderlijke ontwikkelingen in de kerk in Oost-Afrika, en zal daarvan getuigen.

De speciale bijeenkomst voor voorgangers staat in het teken van het vertaalwerk in Oost-Afrika. Tefera Endalew (zie foto hieronder), directeur van Wycliffe Ethiopië werkt met Bijbelvertalers die in hun thuisland vervolgd worden om hun geloof. Nu verblijven ze als vluchteling in Ethiopië, waar ze zich met alles wat ze hebben, inzetten voor een Bijbel in hun eigen taal. Het is indrukwekkend om te zien hoe God wereldwijd mensen inzet voor het vertalen van de Bijbel.

Betrokkenheid noodzakelijk

Wycliffe Bijbelvertalers nodigt voorgangers, predikanten en evangelisten uit om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst. Bram van Grootheest, directeur Wycliffe Bijbelvertalers Nederland: “We hopen de voorgangers en de Nederlandse kerk te inspireren en te bemoedigen. Onze broeders en zusters hebben de betrokkenheid vanuit Nederland nodig!”

Het is voor het eerst dat de Bijbelvertaalorganisatie een voorgangersbijeenkomst organiseert. Voorgangers en predikanten uit het hele land zijn welkom in Driebergen om te luisteren naar inspirerende verhalen, maar ook om elkaar te ontmoeten en elkaar te bemoedigen. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, dit kan via wycliffe.nl/voorgangersbijeenkomst

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies