Gospelartiest Elvis E deelt tien inspirerende songs over Gods Liefde

Begin 2023 wist Elvis E het zéker: ‘dit jaar komt mijn derde gospelalbum uit’. En dus startte hij met schrijven, verzamelde hij zijn muzikale vrienden en nam hij tien nieuwe liedjes op. Het album heet Undeniable Love en is live opgenomen in Almere.

Op 3 november komt het volledige album uit, maar in september en oktober released Elvis E alvast twee singles. Met Undeniable Love wil Elvis E God dichterbij mensen brengen. Reken op muziek die inspireert, bemoedigt en harten opent.

Achtergrond

Undeniable Love is het derde album van Elvis E en kwam tot stand via een live recording. De tien songs gaan over Gods Liefde. Elvis E: “In een wereld vol met haat, afwijzing en oordeel, komt er géén einde aan de Liefde van God. Hoe moeilijk het leven ook kan zijn, Zijn onvoorwaardelijke Liefde faalt nooit. Mensen moeten deze boodschap horen, juist NU.” De nummers op het album zijn deels in het Engels en deels in het Nederlands gezongen. Ook komen er teksten in Edo-taal voorbij. Dit is de moedertaal van Elvis E, die geboren en getogen is in Nigeria (Afrika).

Twee singles

Op 22 september lanceert Elvis E de eerste single en clip. Dit is de titelsong Undeniable Love. Dit eerste lied zet meteen de toon. De teksten, melodieën, full band, het koor en de vocalen van Elvis E blazen de luisteraar omver en bekrachtigen de boodschap van het lied. Op 13 oktober is het tijd voor de release van You hold us up. Dit is een samenwerking met de Afrikaans-Engelse artiest Muyiwa. De heren zingen in het nummer over donkere momenten die uitzichtloos lijken, maar waarop God er altijd is. Ook dit lied heeft die unieke Elvis E-sound die ervoor zorgt dat de muziek écht binnenkomt.

Album & clips

Het album Undeniable Love komt – in zijn geheel – op 3 november uit. Alle songs zullen te beluisteren zijn via streamingsdiensten. Bij ieder lied hoort een prachtige clip die opgenomen werd tijdens de live recording. Deze clips zullen te zien zijn op het YouTube-kanaal van Elvis E. De gospelartiest kijkt er enorm naar uit zijn muziek te delen met de mensen in Nederland én daarbuiten. Wanneer is het album volgens hem geslaagd? “Als er één iemand is die die onvoorwaardelijke Liefde van God (weer) gaat voelen. Als mijn muziek impact maakt en de boodschap aankomt. Dan is mijn missie geslaagd.”

Meer informatie: www.elvis-e.com
Foto: Live Recording Elvis E – © Willem Jan de Bruin

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies